Lichidare de stoc. Dispenser triplu: rola hartie prosop, folie aluminiu si stretch
Triplu dispenser bucatarie: rola hartie prosop, folie aluminiu s
dispenser bucatarie
dispenser triplu

Lichidare de stoc. Dispenser triplu: rola hartie prosop, folie aluminiu si stretch

PRP: 130 Lei
59 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 232
+Dispenser hartie prosop bucatarie, suport de prins in perete pentru hartie, folie aluminiu si folie stretch, cu spatiu suplimentar pentru accesorii. Il fixezi pe perete, mobila, frigider, oriunde iti este la indemana. In partea de sus, dispenserul este prevazut cu o portiune mai lata pe care poti aseza recipientele de condimente sau alte accesorii folosite frecvent, pe care le vrei la indemana. Dimensiunea suportului, fara partea care sustine rola de hartie este: lungime 38 cm X inaltime 18 cm

aluminiu dispenser hartie prosop
pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Daca vrei sa iti pastrezi bucataria in conditii bune de igiena si organizata vei avea nevoie de acest suport pentru role prosop de hartie.

Cum il folosesti?

Il fixezi pe perete, mobila, frigider, oriunde iti este la indemana.

Vei putea atasa de el atat rola de prosop de hartie cat si folia de aluminiu.

Sub folia de aluminiu se fixeaza folia de tip stretch.

Fiecare va sta igienic, in compartimentul ei separat, avand si lame metalice pe margine ca sa poti imparti usor fiecare bucata folosita.

Astfel nu vei irosi hartie, folia de aluminiu o vei rupe intotdeauna drept iar folia stretch nu ti se va incurca!

In partea de sus, dispenserul este prevazut cu o portiune mai lata pe care poti aseza recipientele de condimente sau alte accesorii folosite frecvent, pe care le vrei la indemana.

Suportul este confectionat dintr-un plastic flexibil, rezistent, de tip ABS, astfel incat sa sustina toata greutatea.

Dispenserul pentru prosop de hartie se poate regla in functie de grosimea rolei sau se poate chiar indeparta, daca nu aveti suficient spatiu sau considerati ca nu il folositi.

Dimensiunea suportului, fara partea care sustine rola de hartie este: lungime 38 cm X inaltime 18 cm

Triplul dispenser este conceput a fi foarte practic si usor de folosit, dar si rezistent in acelasi timp, pentru a putea fi utilizat de toti membrii familiei, chiar si de copii.

Copiii vor indragi acest suport pentru ca astfel isi vor procura singuri servetelele sau folia de aluminiu atunci cand vor sa ajute in bucatarie!


Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.