Suport incaltaminte cu 4 rafturi
Suport incaltaminte cu 4 rafturi
Suport incaltaminte cu 4 rafturi

Suport incaltaminte cu 4 rafturi

PRP: 140 Lei
69 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1531
+Suportul de încălțăminte cu 4 rafturi este soluția perfectă pentru a crea ordine și funcționalitate în depozitarea și organizarea încălțămintei.
Indiferent dacă aveți o colecție impresionantă de pantofi sau vă doriți un spațiu bine organizat pentru familia dvs., acest suport vă oferă o soluție practică și elegantă pentru a menține încălțămintea în ordine și la îndemână.

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Spațiu generos de depozitare: Cu cele 4 rafturi spațioase, suportul de încălțăminte vă oferă suficient spațiu pentru a depozita o varietate de încălțăminte, de la pantofi la ghete sau sandale. Indiferent de dimensiunea și tipul de încălțăminte pe care le aveți, acest suport vă permite să le organizați într-un mod practic și accesibil.

Ordine și organizare: Suportul de încălțăminte cu 4 rafturi vă ajută să mențineți ordinea și organizarea în încăperi, evitând aglomerarea sau împrăștierea încălțămintei în spațiul dvs. de locuit. Fiecare raft poate fi atribuit unei categorii specifice de încălțăminte, facilitând găsirea rapidă a perechii dorite și evitând confuzia sau căutarea nesfârșită.

Design compact și estetic: Suportul de încălțăminte este proiectat pentru a fi compact și estetic plăcut, integrându-se perfect în decorul oricărui spațiu. Indiferent dacă îl utilizați în hol, dormitor sau dulap, acest suport adaugă un aspect organizat și curat, contribuind la un mediu de locuit mai armonios și bine pus la punct.

Durabilitate și rezistență: Construit din materiale de înaltă calitate și cu o structură solidă, suportul de încălțăminte oferă durabilitate și rezistență pe termen lung. Fiind proiectat să reziste greutății și presiunii încălțămintei, acest suport vă oferă încredere că încălțămintea dvs. va fi păstrată în siguranță și fără riscul de a se deforma sau deteriora.

Montaj ușor și flexibilitate: Suportul de încălțăminte este ușor de asamblat și oferă flexibilitate în amplasare. Puteți decide să îl amplasați într-un spațiu mai restrâns sau să îl extindeți pentru a se potrivi nevoilor dvs. De asemenea, puteți muta suportul cu ușurință în funcție de schimbările în organizarea sau amenajarea încăperii.

Specificatii:

- prevazut cu 4 rafturi;
- latime x inaltime: 26.8 cm x 52 cm;
- material: plastic.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.