Sablon multifunctional, pentru decupaj, masurare si contur, 27 cm

Sablon multifunctional, pentru decupaj, masurare si contur, 27 cm

PRP: 149 Lei
35 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1637
+Duplicatorul de contur este o necesitate a oricărui pasionat de bricolaj. Acestaa fi perfect atât pentru profesioniști, cât și pentru personalul „necalificat”. Puteți duplica convexitatea lamelei, marginea mesei și multe altele într-un mod rapid și ușor.

Duplicatorul este fabricat din plastic ușor și solid. Are o lungime convenabilă de 27 cm, ceea ce vă permite să îl utilizați pe multe articole variate. Modulele de 1,5 mm lățime ale dispozitivului se mișcă ușor și reflectă cu atenție produsul măsurat.


Este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați manometrul pe un obiect, să puneți un șablon pe elementul care va avea forma dorită, să desenați forma și să o tăiați în funcție de șablon. Soluție rapidă și eficientă pentru lucrări tehnice de casă și grădină.pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

NECESITATEA FIECARUI MESTER

Permite duplicarea precisă a cadrelor, muchiilor, țevilor, bordurilor de orice formă. Nu mai trebuie să vă deranjați cu o bucată de hârtie și un creion. Tot ce trebuie să faceți este să potriviți indicatorul cu un obiect și acesta va forma chiar și cele mai complicate forme.

Lungime totala: 270 mm


Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.