Raft de colt pentru haine, negru
Raft de colt pentru haine, negru
Raft de colt pentru haine, negru
Raft de colt pentru haine, negru
Raft de colt pentru haine, negru

Raft de colt pentru haine, negru

PRP: 190 Lei
69 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1629
+Raftul de colț pentru haine în culoarea neagră este o soluție practică și stilată pentru organizarea și afișarea hainelor într-un mod eficient.
Acest raft special conceput pentru colțurile camerelor optimizează spațiul disponibil și adaugă un element decorativ în încăpere.

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Raftul este fabricat din materiale durabile și de calitate, care asigură stabilitatea și rezistența pe termen lung. Construcția sa solidă permite suportarea și expunerea diferitelor piese de îmbrăcăminte, cum ar fi cămășile, bluzele, rochiile, jachetele sau accesorii precum eșarfele sau cravatele.

Culoarea neagră a raftului oferă o notă elegantă și modernă încăperii, integrându-se cu ușurință în diferite stiluri de design interior. Aceasta adaugă un aspect rafinat și sofisticat, completând decorul și conferind un aer organizat și ordonat.

Raftul de colț pentru haine are multiple nivele sau bara de agățat, oferind spațiu suficient pentru a expune o varietate de articole vestimentare. Acesta permite o vizibilitate mai bună și un acces ușor la hainele tale, permițându-ți să le găsești rapid și să le păstrezi în ordine.

Montarea raftului de colț este simplă și rapidă, de obicei fără a necesita unelte speciale sau abilități tehnice complexe. În plus, dimensiunile sale compacte îl fac potrivit pentru încăperi de diferite mărimi, inclusiv pentru spații limitate.

Raftul de colț pentru haine negru reprezintă o soluție inteligentă pentru a profita la maximum de spațiul disponibil într-o încăpere și pentru a crea un aspect estetic plăcut. Organizează-ți garderoba și afișează-ți hainele într-un mod ordonat și elegant cu ajutorul acestui raft practic și stilat.

Specificatii:

Usor de curatat

Multifuncțional

Usor de asamblat

Dimensiune: 180 x 45 x 45 cm ( aproximativ )

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.