Pompa electrica pentru umflat si dezumflat saltele, incarcator 220V si auto
Pompa electrica pentru umflat si dezumflat saltele, incarcator 2
Pompa electrica pentru umflat si dezumflat saltele, incarcator 2
Pompa electrica pentru umflat si dezumflat saltele, incarcator 2

Pompa electrica pentru umflat si dezumflat saltele, incarcator 220V si auto

PRP: 100 Lei
45 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1578
+Pompa electrică universală este un dispozitiv pe care este bine să îl aveți în fiecare casă. Nu ocupă mult spațiu astfel încât îl puteți depozita cu ușurință în dulap. 

Pompa are până la 3 duze diferite (0,6/1,1/1,7 cm diametru), pentru a o putea folosi pentru a umfla multe accesorii gonflabile diferite, cum ar fi saltele, mingi, bărci, jucării gonflabile, piscine.

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

O pompa de umflat saltele cu incarcator auto  si 220V poate fi o achizitie utila si convenabila pentru cei care calatoresc frecvent sau care au oaspeti care doresc sa doarma pe saltele inflabile.

Aceasta pompa portabila este ideala pentru a umfla saltele, jucarii gonflabile, mingi sau orice alt obiect care necesita aer. Acest model de pompa este prevazut cu un adaptor pentru incarcare auto, ceea ce inseamna ca poate fi alimentat din priza de bricheta din masina ta. Aceasta caracteristica face ca pompa sa fie ideala pentru calatorii cu masina sau pentru camping, deoarece nu este necesara o sursa de alimentare electrica.

In plus, aceasta pompa de umflat saltele este usoara si portabila, astfel incat o poti lua cu tine oriunde ai nevoie. Aceasta este o caracteristica importanta pentru cei care cauta o pompa de umflat saltele pentru camping sau excursii in aer liber. De asemenea, aceasta pompa este usor de utilizat si poate fi manevrata de oricine. Nu este necesara o experienta anterioara in utilizarea unei pompe de umflat.

In ceea ce priveste performanta, aceasta pompa de umflat saltele are o viteza mare de umflare, ceea ce inseamna ca poti umfla saltele si alte obiecte rapid si eficient.

Specificatii:

Turație: 60W
Alimentare: 220-240V/12V
Timp de lucru maxim: 20 de minute
Debitul de aer: 20 l/min
Presiune: 6000 psi
Lungime cablu: ~150 cm
Dimensiuni (lungime/lățime/înălțime): 11,5 / 10 / 11cm
Diametre duză: 0,6 / 1,1 / 1,7cm
Greutate set: 290 g
Greutate cu ambalaj: 0,36 kg

Pachetul contine:

Pompă electrică
3x duză
Adaptor la rețeaua de 220-240V
Adaptor pentru aprindere auto de 12V