Placa de antrenament pentru flotari, 12 in 1, pe baza de culori, cu manere
Placa de antrenament pentru flotari, 12 in 1, pe baza de culori,
Placa de antrenament pentru flotari, 12 in 1, pe baza de culori,
Placa de antrenament pentru flotari, 12 in 1, pe baza de culori,

Placa de antrenament pentru flotari, 12 in 1, pe baza de culori, cu manere

PRP: 201 Lei
75 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1591
+SMART PUSH-UPS este un sistem inovativ de remodelare corporală prin combinații de flotări grupate pe categorii de mușchi ( biceps, triceps, umeri, spate ). Programul este foarte ușor de pus în practică prin efectuarea exercițiilor pe baza algoritmului de culori.

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

VREI SĂ ÎȚI REMODELEZI CORPUL?
Începător sau avansat, cu METATRON SMART PUSH-UPS vei arde caloriile și îți vei lucra intens mușchii abdominali, pieptul, umerii, brațele și spatele. Acest program inovator de flotări supune corpul unui antrenament de forță total și complex.

NU ÎȚI PLACE SĂ FACI FLOTĂRI PENTRU CĂ TE DOR MÂINILE ȘI ÎNCHEIETURILE?
Această placă de antrenament are mânere speciale: detașabile, supradimensionate, din plastic și silicon, aceste mânere diminuează presiunea asupra încheieturilor, împiedicând alunecarea mâinilor în timpul antrenamentului.

VREI CORP ATLETIC, DAR NU ȘTII CUM SĂ COMBINI EXERCIȚIILE FIZICE PENTRU GRUPELE DE MUȘCHI?

Cu programul de antrenament în limba română totul e simplu și clar! Algoritmul de culori îți garantează un sistem simplu de făcut flotări, combinat cu exerciții cardio și pliometrice de ardere a caloriilor și exerciții pentru abdomene, prin care îți lucrezi toți mușchii profesionist, performant și eficient.


AVANTAJE:

UȘOR DE ASAMBLAT ȘI MANEVRAT: întinde placa, așează mânerele peste culoarea dorită și apasă pentru fixare. Confecționate din plastic și silicon, mânerele sunt confortabile, antiderapante și diminuează presiunea asupra încheieturilor, împiedicând alunecarea mâinilor în timpul antrenamentului.

UȘOR DE UTILIZAT datorită algoritmului pe culori: conține 12 exerciții, câte 3 scheme de exerciții pentru fiecare grupă de mușchi (linia roșie pentru umeri, linia albastră pentru piept, linia verde pentru triceps, linia galbenă pentru spate).

UȘOR DE TRANSPORTAT ȘI DEPOZITAT: Cântărind doar 1.5 KG, poți transporta placa și poți face exerciții oriunde și oricând. Placa este pliabilă și ocupă foarte puțin spațiu de depozitare. Poate sta ascunsă după un dulap, strecurată pe balcon sau chiar aranjată frumos în dressing.

REZISTENTĂ: partea inferioară a plăcii este întărită pentru a suporta o greutate maximă de 100 KG.

STICKERE AUTOADEZIVE: aplicate pe spate, stickerele împiedică alunecarea plăcii în timpul antrenamentului.


SPECIFICAȚII:

✦ Material: Plastic ABS
✦ Dimensiuni placă intinsa: 64 x 19 x 1,5 cm
✦ Dimensiuni mânere: 16.5 X 7.5 cm x 3.5 cm
✦ Greutate: 500 gr

 

Pachetul contine

1 placă de antrenament pentru flotări
2 mânere detașabile antiaderente
1 folie de stickere autoadezive
1 program de antrenament în limba română cu: exerciții pentru flotări + exerciții cardio + exerciții pentru abdomene

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.