Organizator smart pe 3 nivele, pentru 30 oua

Organizator smart pe 3 nivele, pentru 30 oua

PRP: 110 Lei
59 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1726
+Atunci când vine vorba de confort și practicitate, recipientul pe 3 nivele pentru depozitare ouă se remarcă prin caracteristicile sale bine gândite. Mânerul ergonomic îți permite să-l transporti cu ușurință și să-l depozitezi în frigider sau în dulapul cu alimente. De asemenea, recipientul este transparent, oferindu-ți posibilitatea de a verifica ușor cantitatea de ouă rămase și de a le alege pe cele mai proaspete . Capacitate mare și economisirea spațiului: suportul pentru ouă poate depozita 30 de ouă.

Descoperă inovația în bucătărie cu Organizatorul Smart de Ouă! Îți prezentăm soluția modernă pentru a-ți menține ouăle bine organizate și la îndemână. Fie că ești un pasionat gurmand sau un bucătar dedicat, acest organizator îți simplifică viața în bucătărie.


pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Recipientul pe 3 nivele pentru depozitare ouă reprezintă un accesoriu  esențial către o organizare mai bună și o protecție excelentă pentru ouă. Acest recipient inteligent și practic este proiectat pentru a-ți oferi un spațiu eficient de depozitare, menținând ouăle într-o stare perfectă de prospetime și siguranță.


 Este fabricat dintr-un material durabil și rezistent, care nu numai că protejează ouăle, dar și permite o curățare ușoară și igienică. Poți fi sigur că ouăle vor fi ținute într-un mediu curat și sigur, fără riscul de a se sparge sau a se contamina cu bacterii.

 Economisești spațiu
 Capacitate de 30 ouă
 Poate fi folosit în frigider sau în dulap
 Ridicare automată după golirea tavitei
 Se curață foarte ușor
 Ușor de depozitat
 Dimensiune 20 cm x 26 cm

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.