Ochelari de protectie si masca dubla cu 2 filtre de carbon
Ochelari de protectie si masca dubla cu 2 filtre de carbon

Ochelari de protectie si masca dubla cu 2 filtre de carbon

PRP: 99 Lei
44 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1646
+Set ochelari si masca de protectie cu 2 filtre de carbon activ, pentru lucru in mediu chimic, vapori vopsea sau praf, este excelent pentru filtrarea particulelor mici de praf, a fumului, a vaporilor rezultate in urma pulverizarii vopselelor, vapori organici (cu temperatura de fierbere de peste 65 grade C) sau a substantelor chimice de toxicitate scazuta pulverizate cu ajutorul unui atomizor sau diverse echipamente.

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Descriere

Filtreaza prafurile mici, vopseaua pulverizatoare, vaporii de metal, ceata. Dispune de 2 supape de evacuare a aerului din interiorul ei pentru o respiratie usoara. Sunt confortabil de purtat si se adapteaza tuturor utilizatorilor. Sunt rezistenti, usor de ingrijit si lavabili. Cartusul cu carbon activ (70x30mm) este inlocuibil dupa uzare.

Respiratorul trebuie sa acopere fata strans si corect, asigurati-va ca nu exista nici un gol pe ambele parti ale nasului, fixati banda, asigurati-va ca este stransa. 

Intretinere: Pentru a evita deteriorarea fizica sau deformarea, va rugam sa pastrati aparatul respirator departe de praf, substante chimice, soare, temperaturi extreme si mediu umed excesiv. 

Caracteristici:

material usor, pe baza de elastomer ;

cartus filtru carbon activ 70x30mm, 55g ;

dimensiuni masca 170x128x90mm ;

greutate 255g ;

dimensiuni ambalaj 225x205x95mm ;

greutate colet 300g.


Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.