Transport gratuit! Mini Drujba electrica portabila, cu sistem de ungere, 8 INCH, 24V

Transport gratuit! Mini Drujba electrica portabila, cu sistem de ungere, 8 INCH, 24V

PRP: 489 Lei
358 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 1503
Precomanda


Dacă ești în căutarea unei mini drujbe electrice portabile, cu sistem de ungere, atunci ar trebui să iei în considerare o mini drujbă electrică cu o lamă de 8 inch și o putere de 24 V.

Această mini drujbă este perfectă pentru tăierea copacilor mici și a crengilor, precum și pentru alte proiecte de tăiere în grădină sau în curte. Fiind electrică, această mini drujbă este ușor de utilizat și oferă o experiență fără emisii și fără zgomot, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își păstreze mediul înconjurător curat și liniștit.

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Această mini drujbă electrică portabilă este dotată cu un sistem de ungere care asigură o tăiere precisă și eficientă, fără a fi nevoie să aplicați prea multă presiune. Acest sistem de ungere asigură o tăiere rapidă și curată, fără a fi nevoie să faceți prea mult efort. În plus, această mini drujbă este ușor de manevrat și de transportat, ceea ce o face perfectă pentru a fi utilizată în diferite locații.

O altă caracteristică excelentă a acestei mini drujbe este că este alimentată de o baterie puternică de 24 V, care asigură o durată de funcționare îndelungată și o performanță excelentă. Este perfectă pentru proiecte de tăiere mai mici și poate fi utilizată cu ușurință de către oricine, indiferent de nivelul de experiență în utilizarea drujbelor.

Mini Drujba electrica Portabila 24v, 8 inch/20.32 cm
Ușor de transportat
Mâner ergonomic
Sigur și practic
Putere mare
Viteză de tăiere rapidă
Economisiți timp și efort
Perfect pentru grădinărit
Placă inteligentă de control a circuitelor
Protecție la suprasarcină
Lant de ferastrau dur si durabil, placa de ghidare neteda, reduce rezistenta, anti-uzura.