Mini aspirator portabil 3 în 1, cu acumulator si încărcare prin USB

Mini aspirator portabil 3 în 1, cu acumulator si încărcare prin USB

PRP: 185 Lei
75 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1658
+Aspiratorul portabil fără fir folosește un motor de mare putere de 120W, până la 30.000 de rotații pe minut, poate aspira părul animalelor de companie, praful, resturile, resturile de hârtie, bun pentru curățarea zilnică. O alegere excelentă atât pentru curățarea mașinii, cât și a casei.

 Cu o baterie cu litiu de mare capacitate 4000 mAh, poate funcționa continuu până la 30 de minute după încărcarea completă. Sistemul său de încărcare oferă protecție la supratensiune, protecție la supracurent și protecție la supraîncălzire pentru a asigura siguranță. Aspiratorul este echipat cu o cana de colectare a prafului. După ce găleata de colectare a prafului este plină, puteți apăsa cu ușurință butonul de eliberare pentru a turna.

【Design convenabil fără fir】Acest aspirator de mașină/casă fără fir îmbunătățit, locuri ușoare și portabile. Aspiratorul portabil are un filtru HEPA premium, permeabilitate bună la aer, lavabil și reutilizabil. Puteți îndepărta cu ușurință filtrul HEPA și îl puteți curăța. Notă: Amintiți-vă să-l uscați înainte de a-l pune înapoi în vid.

Aspiratorul de mână vine cu 3 tipuri de accesorii. O duză pentru spații înguste, colțuri. O duză de perie pentru covoare și păr. 

Uscat și umed dublă utilizare

pentru retur email la:

contact@u7.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Permite curățarea tuturor zonelor greu accesibile:

Mini aspiratorul este ideal pentru curățarea în profunzime, deoarece are  atașamente care vă permit să curățați diferite suprafețe.


Aceste atașamente practice vă vor permite să curățați locurile greu accesibile. 

Manipularea flexibilă a particulelor de praf de pe canapele, bucătării, scări, mașini, computer, tastatură, PC, animale de companie, laptop și alte zone greu accesibile.

Caracteristici speciale

Aspirație și suflare


Culoare: Gri

Durata de viață a bateriei: 1 oră

Dimensiune: 165 mm x 140 mm x 90 mm


Nivel de zgomot: 70 dB

Acumulator de 12 V

Capacitate baterie: 4000mah

Pachetul include:

1 x aspirator auto

1 x duză plată

1 x duza suflare

1 x duză pentru spații înguste, colțuri

1 x duză  perie pentru covoare și păr. 

1 x cablu de încărcare USB