Lanterna LED cu incarcare solara si USB, cu lumina laterala pe trei fete 15W

Lanterna LED cu incarcare solara si USB, cu lumina laterala pe trei fete 15W

PRP: 139 Lei
64 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1721
+Caracteristică:

1. Design multi-lumini: reflectoare cu rază lungă de acțiune, lumini laterale de camping. Anti-alunecare și impermeabil, USB inteligent, mâner anti-alunecare și durabil. Proiectată pentru toate tipurile de camping și drumeții, această lumină de camping va fi de asemenea, o sursă de lumină excelentă pentru casa sau studioul dvs.

2. 2 Metode de încărcare: Panou de încărcare solară: Poate fi încărcat la lumina soarelui sau USB pentru lucrul în aer liber. Baterie încorporată de 2000 mAh, reîncărcabilă. Durata de viață a bateriei poate ajunge la 5-10 ore.

3. Materiale de înaltă calitate: Materiale plastice ABS de înaltă rezistență, structură complet etanșă, rezistentă la explozie, rezistentă la apă, nivel de impermeabilitate IP44, previne stropirea cu apă din toate unghiurile. Rezistent la praf, umiditate si socuri.

4. Bancă de alimentare de urgență: Folosită ca sursă de alimentare mobilă. Portul de ieșire USB din spatele luminii de camping poate fi folosit ca banc de alimentare pentru smartphone-uri sau dispozitive mobile în caz de urgență.

5. Scenă aplicabilă: Mâner suplimentar de agățat superior, vă permite să agățați cu ușurință lumina pe copac, pe cârlig, foarte potrivit pentru camping, drumeții, pescuit, navigație, iluminat de urgență, l iluminat de inspecție auto, în aer liber, plimbări de câini. Activități în interior și în aer liber, cum ar fi alergare, drumeții, lumini de lucru interioare etc.


pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Specificații:

Lumină de camping: Spoturi portabile

Lanterna de urgență: reflector exterior

Tip element: Spotlight portabil

Utilizare: iluminat

Număr model: Spotlights portabile

Model produs: D5158

Material produs: ABS + placa de circuit solar

Metoda de încărcare: energie solară/USB

Capacitate baterie încorporată: 2000mAh, model 18650

Dimensiunea produsului: aproximativ 178x110mm/7x4.33in

Greutate set unic: 375 g, greutate netă: 300 g (o singură lampă)

Puterea sursei de lumină: 3W/15W

Tip: lumină frontală cu LED/lumină laterală COB

Poziția comutatorului: Lumină față: puternic-mediu-stroboscopic; lumină laterală: mare-scăzută

Lumeni: 800-1000 lumeni

Durata de viață a bateriei: 5-10 ore

Funcție: energie solară / lanternă de încărcare intrare USB / lampă de camping / lumină de lectură / poate fi folosită ca putere mobilă pentru a încărca telefoanele mobile și alte dispozitive

Pachetul contine:

1 x Lumină de camping

1 x cablu de încărcareFolosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.