Set 10 x Lampa solara de gradina, inox, LED, 32cm
Lampa solara de gradina, inox, LED, 36.5cm
Lampa solara de gradina, inox, LED, 36.5cm
Lampa solara de gradina, inox, LED, 36.5cm
Lampa solara de gradina, inox, LED, 36.5cm
Lampa solara de gradina, inox, LED, 36.5cm

Set 10 x Lampa solara de gradina, inox, LED, 32cm

PRP: 132 Lei
75 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1613
+Lampile solare sunt ideale pentru iluminatul pe timp de noapte al gradinii, gazonului, curtii, sau chiar pe balcoane sau terase deschise, fara a fi conditionati de retele subterane de cabluri.

Principalul avantaj al folosirii lampilor solare este ca nu veti consuma curent electric, ci veti folosi lumina soarelui, chiar si dupa lasarea intunericului.

In timpul zilei, panoul solar transforma energia solara in electricitate si este stocata de catre acumulator. Pe timpul noptii, lampa se aprinde automat, folosind energia deja stocata. Lampa solara nu trebuie sa fie asezata langa alte corpuri de iluminat, acest lucru putand cauza stingerea acesteia, inauntru avand un senzor pentru a verifica lumina de lucru si intensitatea. Lampa solara este prevazuta cu LED de culoare alba, rece (7000 - 8000 K)  Durata de iluminare a lampilor solare depinde de locul in care sunt amplasate, conditiile climatice si anotimpul in care sunt folosite. Pozitionarea in locatii intunecoase, poate influenta incarcarea acumulatorului si poate scurta durata de functionare a lampii pe timpul noptii. 

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Lampa solara LED de exterior pentru gradina Star-Light  0.06W, 1 lm, 200 mAh, Inox, 36 cm

Lampa solara confectionata din inox si plastic;

Lampa este echipata cu 1 led alb;

Dimensiuni 56x56x365 mm;

LED alb de 0.06W si 1lm

Acumulator reincarcabil 1 x AAA - 200mAh;

Tip fotocelula: 2V, 23mA

Timpul de iluminare cu bateria incarcata total este de peste 12h;

Pentru buna functionare a produsului recomandam ca lampa solara sa fie plasata intr-un loc unde va fi expusa in mod direct razelor soarelui;

Ideal pentru iluminat decorativ exterior: curte, gradina, alei. 

Pachetul contine 10 Lampi solare.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.