Lampa de veghe cu umidificator, Luna Moon 3D
Lampa de veghe cu umidificator, Luna Moon 3D
Lampa de veghe cu umidificator, Luna Moon 3D
Lampa de veghe cu umidificator, Luna Moon 3D
Lampa de veghe cu umidificator, Luna Moon 3D
Lampa de veghe cu umidificator, Luna Moon 3D

Lampa de veghe cu umidificator, Luna Moon 3D

PRP: 109 Lei
54 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1540
+Wow, o lampă de veghe cu umidificator? Sună interesant! Luna Mono 3D este o lampă de veghe și umidificator în același timp.

Această lampă este perfectă pentru camera unui copil sau a unui adult care dorește să aibă un somn liniștit și sănătos. Este un produs inovator care combină două funcții importante într-un singur dispozitiv.

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Luna Mono 3D are un design modern și elegant, care se potrivește perfect cu orice decor. Această lampă are un difuzor de ulei esențial și un umidificator, care ajută la menținerea aerului umed și curat în camera dumneavoastră.
Luna Mono 3D este ușor de utilizat. Este suficient să adăugați apă în recipientul de umidificare și să adăugați câteva picături de ulei esențial, dacă doriți. În plus, această lampă are o funcție de control al luminii, astfel încât să puteți ajusta luminozitatea în funcție de preferințele dumneavoastră.
Această lampă de veghe cu umidificator este foarte eficientă în combaterea aerului uscat și a insomniei. În plus, uleiurile esențiale pot ajuta la reducerea stresului și a anxietății, astfel încât să puteți avea un somn liniștit și odihnitor.
Este un produs excelent pentru persoanele care suferă de alergii sau de probleme respiratorii, deoarece ajută la menținerea aerului curat și umed.
Caracteristici:
Luna are diametrul de 13 cm și este iluminată cu LED.
Lampa este prevăzută cu 3 culori diferite de lumină: alb rece, alb cald și galben.
Puteți regla atât intensitatea luminoasă a lămpii cât și culoarea luminii.
Sursă de lumină LED cu o durată de viață mai lungă vă protejează mai bine ochii împotriva oboselii datorate fluxului de lumină necorespunzător.
Touch control inteligent. Atingeți capul metalic auriu pentru a controla lumina în funcție de necesitățile dumneavoastră. Prin funcția touch control se poate schimba atât culoarea luminii cât și gradul de intensitate al acesteia. Atingeți capul metalic timp de o secundă pentru a schimba culoarea luminii și atingeți mai mult de o secundă pentru a regla intensitatea luminii. Potrivită pentru orice încăpere.
Se poate folosi în living, în dormitor pe noptieră, pe birou sau în camera copilului.
Material superior. Folosim numai materiale de înaltă calitate, biodegradabile, sigure și prietenoase cu mediul.
Umidificator/difuzor aromaterapie. Funcția de umidificare este opțională!


Incarcare:  Cablu usb inclus in pachet

Capacitatea bateriei este de 500mAh

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.