Kit polish faruri, discuri abrazive, pasta, bureti, restaurare faruri
Kit polish faruri, discuri abrazive, pasta, bureti, restaurare f
Kit polish faruri, discuri abrazive, pasta, bureti, restaurare f
Kit polish faruri, discuri abrazive, pasta, bureti, restaurare f
Kit polish faruri, discuri abrazive, pasta, bureti, restaurare f

Kit polish faruri, discuri abrazive, pasta, bureti, restaurare faruri

PRP: 140 Lei
68 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
ID OFERTA: 1522
Precomanda


În general, acest kit de polish pentru faruri auto este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească vizibilitatea pe timp de noapte și să își protejeze farurile de deteriorare.

Cu o gamă completă de instrumente și produse incluse, veți fi capabil să curățați și să protejați farurile dumneavoastră fără a fi nevoie să cumpărați instrumente și produse suplimentare.
În concluzie, acest kit de polish pentru faruri auto este un instrument esențial pentru orice proprietar de mașină care dorește să își îmbunătățească vizibilitatea și să își protejeze farurile de deteriorare.

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Acest kit este ușor de utilizat și oferă rezultate profesionale în confortul propriului garaj sau al parcării.

Kitul de polish pentru faruri auto cu 15 elemente incluse este un instrument eficient pentru a restabili transparența și strălucirea farurilor opace sau deteriorate.

Cum se foloseste Chitul de Polish Faruri:

Pasul 1- Pregatirea

Spalati farurile cu apa. Mascati zona adiacenta pentru a evita zgarieturile suprafatelor vopsite. Se poate alege dintre posibilitati: Lustruire manuala sau cu masina de polisat. Lustruirea cu masina de polisat va genera rezultate mai bune.

Pasul 2- Curatarea

Umeziti discul abraziv si montati pe dispozitivul de sustinere discuri. Curatati cu 3 tipuri de abraziv pentru a inlatura complet opacitatea, ingalbenirile si coroziunea. Utilizati apa pe tot parcursul procesului.
Important: Utilizati discurile abrazive in urmatoarea ordine: P800 – P1200 – P2000. In caz contrar restaurarea nu va reusi.

Pasul 3- Lustruirea

Montati discul cu bureta alba pe dispozitivul de sustinere discuri si aplicati pasta polish. Lustruiti farurile pana acestea ajuns la starea lor originala(din fabrica).
Important: Pentru cele mai bune rezultate, utilizati un polizor electric. Daca lustruiti cu mana atunci efectuati aproximativ 200 de miscari circulare in sensul acelor ceasornicului.

Pasul 4- Protejarea

Curatati farurile si asigurati-va ca sunt uscate inainte sa treceti la urmatorul pas. Asigurati-va ca farurile sa nu fie iluminate de razele directe a soarelui (FOARTE IMPORTANT). Folositi carpa de culoare portocalie din kit, aplicati un strat unifrom din solutia de protectie UV pe suprafata farurilor. Lasati ca solutia sa stea si sa se usuce pentru 15 minute. Apoi lasati farurile in lumina directa a soarelui timp de 1 – 2 ore. Dupa pasul 3, pastrati farurile uscate si evitati umezirea acestora. Nu spalati masina timp de 24 de ore.

Kitul de polish pentru faruri auto, care conține 6 discuri abrazive cu 3 granulații diferite, un tub de pastă de lustruire, 2 x 3,0 ml lichid de protecție UV, o bandă de mascare, un suport cu filet M10, un adaptor, o carpa de lustruire și un disc din burete alb pentru pasta de polish este un instrument eficient pentru a restabili transparența și strălucirea farurilor opace sau deteriorate.

Discurile abrazive sunt disponibile în trei granulații diferite, oferind astfel posibilitatea de a alege granulația potrivită în funcție de nivelul de deteriorare al farurilor. Discurile abrazive sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, care permit îndepărtarea eficientă a zgârieturilor și a altor imperfecțiuni de pe suprafața farurilor, fără a le zgâria.

Tubul de pastă de lustruire este conceput pentru a restabili luciul și strălucirea farurilor, după ce acestea au fost curățate cu discurile abrazive. Această pastă conține particule fine de abraziv, care ajută la îndepărtarea zgârieturilor și a altor imperfecțiuni de pe suprafața farurilor, restabilindu-le astfel strălucirea și transparența.
Cele două sticle de lichid de protecție UV sunt concepute pentru a proteja farurile de radiațiile UV și a altor agenți externi dăunători, care pot cauza deteriorarea acestora. Aceste lichide de protecție UV oferă o protecție durabilă și de înaltă calitate, care previne deteriorarea farurilor în timp.
Banda de mascare este un instrument util pentru a proteja suprafețele din jurul farurilor în timpul procesului de polisare. Acest lucru previne zgârierea sau deteriorarea altor suprafețe ale mașinii în timpul procesului de polisare a farurilor.

Suportul cu filet M10 și adaptorul sunt concepute pentru a se potrivi cu majoritatea maselor de polisat existente pe piață. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care permit utilizarea lor timp îndelungat fără probleme.
Carpa de lustruire și discul din burete alb pentru pasta de polish sunt concepute pentru a ajuta la îndepărtarea resturilor de pasta de polish de pe suprafața farurilor și pentru a oferi o finisare strălucitoare. Acestea sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, care permit utilizarea lor timp îndelungat fără probleme.

Acest kit de polish este ușor de utilizat și poate fi utilizat de către oricine, fără a fi necesară experiența anterioară. Toate instrumentele și produsele din kit sunt proiectate să ofere rezultate profesionale în confortul propriului garaj sau al parcării.
Folosind acest kit de polish, veți obține faruri curate și strălucitoare, care vor îmbunătăți semnificativ vizibilitatea în timpul nopții și vor îmbunătăți aspectul estetic al mașinii dumneavoastră. În plus, utilizând lichidul de protecție UV inclus, veți asigura că farurile dumneavoastră sunt protejate împotriva deteriorării și a dezvoltării petelor opace în timp.
Acest kit de polish este compatibil cu majoritatea tipurilor de faruri și poate fi utilizat cu succes pe faruri din policarbonat, acril sau sticlă. Fiecare instrument și produs din kit sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care garantează durabilitatea și fiabilitatea acestora în timpul utilizării.

Continut pachet:

1 X 85 g pasta de lustruire
2 X 3,0 ml lichid de protectie UV
1 x banda de mascare
1 X suport cu filet M10
2 X discuri abrazive P800
2 X discuri abrazive P1200
2 X discuri abrazive P2000
1 X carpa lustruire
1 X disc din burete alb
1 X manual de utilizare