Costum din neopren, bustiera si pantaloni
pantaloni si bustiera din neopren

Costum din neopren, bustiera si pantaloni

PRP: 132 Lei
59 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 293
+Costum fitness pentru slabit: Bustiera neopren + pantaloni fitness, subtiaza coapsele, abdomenul si fesele, elimina apa in exces, te ajuta sa transpiri intens.

bustiera centura neopren pantaloni
pentru retur email la:

contact@u7.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Pentru cei care isi doresc sa arate bine, sa aiba un corp sanatos si tanar, mersul la sala, antrenamentele si jogging-ul sunt foarte importante.

Costumul din neopren este special creat pentru cei care adora sportul sau vor sa slabeasca:

te ajuta sa transpiri iar apa eliminata este absorbita prin banda de la baza pantalonilor si bustierei pentru a nu crea disconfort.

 Neoprenul este un material special pentru sportivi, fiind atat termoizolator cat si activ, adica forteaza muschii sa lucreze si pielea sa transpire intens in timpul exercitiilor fizice.

 Pantalonii ajuta sa ai coapse frumoase, fiind deosebit de eficienti si pentru zona feselor. acolo unde grasimea adora sa se adune.

 Prin transpiratie vei elimina apa si toxine si astfel celulele  vor disparea treptat.

 Bustiera, realizata din amestec de polyester si neopren, pentru a fi comoda, sustine bustul, este foarte discreta, si practica, poate fi purtata saub haine sau ca atare.

 Multe persoane obisnuiesc sa poarte costumul pe sub haine, atunci cand nu au timp suficient sa ajunga la sala sau la antrenament.

 Chiar si asa costumul are efect, este adevarat, necesita mai mult timp, dar este in continuare eficient.

 Atat pentru pantaloni, cat si pentru bustiera, marimile disponibile sunt:  M, L, XL, XXL.

Este recomandat sa spalati costumul manual sau la programul special de haine sport, cu o temperatura de maxim 30 de grade si fara stoarcere.