Compresor 12 V pentru masina, cu display pentru nivelul de presiune -68%
Compresor auto 12 V cu lanterna si display ce arata presiunea se

Compresor 12 V pentru masina, cu display pentru nivelul de presiune

79 Lei 250 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Compresor auto portabil, 12V, 8 PSI, lanterna si display ce arata presiunea, oprire automata cand atinge nivelul de presiune, cablu de 4m

auto compresor lanterna
plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Un compresor auto de aer portabil, foarte eficient si usor de folosit.

Indiferent cat esti de nepriceput/a in ale masinii, acest compresor iti va spune singur ce ai de facut.

Presiunea la care trebuie sa umfli roata o poti seta, este afisata pe ecran, iar cand aparatul atinge nivelul de bari stabilit de tine, opreste pomparea de aer in anvelopa.

Este foarte util atat pentru masina, cat si pentru orice tip de material gonflabil: mingi, baloane, saltea cu aer, fotolii, piscina, topogane si alte jucarii de plaja.

Pachetul include ac pentru anvelopa si un alt ac diferit pentru bicicleta sau alte accesorii gonflabile.

Cum functioneaza?

Conectezi compresorul la bricheta masinii, cu ajutorul cablului inclus.  Acest cablu este suficient e lung ( are 4 m) cat sa itiajunga pana la roata din spate.

Conectezi furtunul inclus in pachet la compresor si atasezi acul necesar. Nu iti face griji, iti vei da seama ce ac trebuie sa folosesti.

Display-ul digital te va ajuta foarte mult, in special daca nu stii cam cat de mult trebuie umflata roata.

Aparatul are si o lanterna led inclusa, astfel incat sa poti lumina zona unde trebuie sa atasezi acul prin care intra aerul.

Cu o putere de alimentare de 12 V si o presiune suportata maxima de 8 PSI, compresorul portabil este unul de putere medie, conceput sa te ajute sa iesi din situatii de urgenta sau sa umfli accesorii gonflabile.

Tocmai de aceea este semi-automat, simplu de folosit si portabil, pentru ca este gandit sa fie util in special celor care nu lucreaza in domeniul reparatii auto.