Cheie dinamica universala, pentru orice surub, chiar si defecte
Cheie universala - Universal Tool 48 in 1
Cheie universala - Universal Tool 48 in 1
Cheie universala - Universal Tool 48 in 1

Cheie dinamica universala, pentru orice surub, chiar si defecte

PRP: 121 Lei
59 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 81
+Cheia dinamica pentru unelte, Universal Tool 48 in 1, pentru suruburi spline, suruburi cu 6 puncte sau 12 puncte, torx, patrat si chiar deteriorate. Dimensiuni metrice: 8, 10, 11, 13 mm si 14, 16, 17,18 mm.

chei tubulara universala
pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Cheia dinamica pentru unelte, Universal Tool 48 in 1, este un instrument inovator care combina puterea celorlalte 48 de unelte, toate intr-unul singur. Cu aceasta cheie de priza, veti putea sa abordati zeci de proiecte in jurul casei, pe sosea, in garaj sau la locul de munca. 

Este proiectat sa inlocuiasca un set complet de prize cu capul sau pivotant si reglajele rotative. Pur si simplu dati click pe dimensiunile diferite si aveti imediat instrumentul de care aveti nevoie. 

Universal Tool 48 in 1 este un instrument destinat sa lucreze cu suruburi spline, suruburi cu 6 puncte sau 12 puncte, torx, patrat si chiar deteriorate.

Nu veti mai avea nevoie de cumpararea unor prize noi de fiecare data cand incepeti un nou proiect.

Aceasta unealta de garaj profesionist este proiectata sa reziste pana la 300 de kilograme de cuplu, fiind un
 instrument puternic care combina 16 chei intr-una singura. Trebuie doar sa faceti click pe dimensiunile dorite pentru a obtine instrumentele de care aveti nevoie.

Dimensiuni metrice: 8, 10, 11, 13 mm si 14, 16, 17,18 mm.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.