Casca bluetooth HBQ-Q13S versiune BT V4.1+EDR -63%

Casca bluetooth HBQ-Q13S versiune BT V4.1+EDR

59 Lei 160 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Casca HBQ-Q13S, suporta apeluri de intrare, suportata conectarea la 2 telefoane in acelasi timp, frecventa Bluetooth 2.4GHZ ,distanta de transmisie : 12m, baterie: 65mAh, Durata de viata in stand-by: 120 ore, Durata de viata in folosinta: 5-6 ore. Usor de asocat cu majoritatea dispozitivelor compatibile cu Bluetooth.

pentru retur email la:

contact@u7.ro

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Casca HBQ-Q13S, suporta apeluri de intrare, suportata conectarea la 2 telefoane in acelasi timp, frecventa Bluetooth 2.4GHZ ,distanta de transmisie : 12m, baterie: 65mAh,

Durata de viata in stand-by: 120 ore,

Durata de viata in folosinta: 5-6 ore.

Usor de asocat cu majoritatea dispozitivelor compatibile cu Bluetooth: smartphone-urile (pentru iPhone 7, pentru Samsung S9 etc.) si tablete (iPad, Kindle Fire etc.) Proiectata cu un aspect ergonomic si invizibil, cantareste doar 3,5g.

Designul nou in ureche,confortabil de purtat, nu va determina umflarea urechii. Casca mini bluetooth, construita cu baterie litiu de 65mAh, timp de vorbire de pana la 6 ore, timp de muzica de 6 ore si timp de asteptare de 120 de ore, timpul de utilizare este de 2 ori mai lung decat alte casti similare.

Q13S BLUETOOTH SPECIFICATIE: Model: HBQ-Q13S Culoarea neagra Versiunea Bluetooth: V4.1 + EDR Suport: HSP / HFP / A2DP / AVRCP Timp de lucru: 5-6 ore

Capacitatea bateriei: 65mAH

Dimensiune element: 0.8 * 0.6 * 0.5 inch (L * W * H) Distanta de transmisie: 12 metri Functie: muzica de sprijin, ecran de alimentare, functie de apel Buton multifunctional Mini bluetooth earbud este un buton de control usor de pornire / oprire, redare / pauza muzica prin intermediul butonului multifunctional de pe casti.

Purtarea confortabila Tastatura mini si usoara Q13 nu este inconfortabila nici macar pe timp indelungat, poate fi purtata intr-o maniera mai ascunsa.

Afisajul bateriei IOS Acest mini set cu casca Bluetooth are functia de afisare a bateriei IOS.

Nota: 1. Lumina rosie se aprinde cand se incarca si se schimba in lumina albastra atunci cand este incarcata complet.

2. Daca nu puteti asocia bluetooth cu telefonul, va rugam sa va asigurati ca acest set de casti a intrat in modul de asociere.

3. Daca telefonul nu poate cauta Bluetooth, va rugam sa incercati cu amabilitate sa reporniti telefonul.

4. Setul cu casca Bluetooth este doar unul, nu o pereche, dar se potriveste in fiecare dintre cele doua urechi.

5.Tineti departe de copii. A nu se pune in gura sau nas.