Blender 300W Seven Star, cu cana de 1,5 l, pentru smoothie si shake-uri -46%

Blender 300W Seven Star, cu cana de 1,5 l, pentru smoothie si shake-uri

119 Lei 219 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
Precomanda


Blender Seven Star, putere 300 W, capacitate 1,5 l, lame inox puternice, taie, marunteste si szdrobeste legume, fructe sau gheata. Puteti prepara smoothie, nectar, piure, sosuri sau salate. Tehnologie de calitate, lame care rezista si fiabilitate.

blender fructe marunteste
pentru retur email la:

contact@u7.ro

transport national 19 lei

transport Bucuresti 13 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Blender-ul Seven Star este ideal pentru realizarea smoothies-urilor, a shake-urilor, a piureurilor, sosurilor marinate si a celor pentru salate.

De asemenea, prepararea mancarii pentru bebelusi nu a fost niciodata mai usoara.

Motorul sau puternic, de 300 W va ofera toata puterea necesara pentru a prepara rapid si eficient tot ceea ce va propuneti.

Capacitatea canii este de 1.5 l, oferindu-va posibilitatea de a prepara o cantitate considerabila, pentru intreaga familie. Cana este confectionata din plastic dur.

Blender-ul Seven Star este dotat cu un motor puternic si cu un cutit format din doua seturi de lame, realizate din otel inoxidabil.

Design-ul este unul robust, iar materialele folosite au fost alese atent. Picioarele acestui blender sunt dotate cu ventuze, pentru a asigura o folosire sigura. Capacul si cana pot fi spalate usor cu ajutorul masinii de spalat vase.