Aparat Pedi Spin pentru ingrijire si curatare calcaie -48%
Aparat pentru curatarea corecta a calcaielor
cutie aparat calcaie
Aparat pentru curatarea corecta a calcaielor

Aparat Pedi Spin pentru ingrijire si curatare calcaie

34 Lei 65 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 373
+Curatarea calcaielor cu aparatul electric Pedi Spin, simplu, eficient si foarte rapid, indeparteaza pielea moarta si catifeleaza calcaiul.

aparat calcaie curatare
pentru retur email la:

contact@u7.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Va doriti sa aveti calcaie catifelate si frumoase fara durere si ore la salon? Incercati aparatul pentru curatare Pedi Spin.

Are 2 capete de schimb: o pila puternic abraziva si un capat pentru razuit, cu care indepartati pielea moarta apoi piliti pentru catifelare. Totul in 5 minute, fara nici o durere.

Ingrijirea calcaielor necesita multa atentie si timp acordat, asta daca va doriti sa puteti incalta sandale sau dresuri fine fara sa aveti senzatia ca pielea dumneavoastra este aspra.

Aparatul electric Pedi Spin are 2 capete care se schimba, fiecare cu rolul lui: primul, are zone zimtate usor, si indeparteaza fara sa raneasca celulele moarte acumulate in zona calcaiului. Al 2-lea capat, o pila abraziva, care vine si retuseaza pielea ramasa, lasand-o catifelata.

Functioneaza simplu, printr-o apasare de buton, este practic si indemanatic.

Toate resturile se aduna in recipientul incorporat, astfel ca nu faceti mizerie atunci cand va ingrijiti calcaiele.

Acum va puteti etala fara nici o grija picioarele si puteti purta sandalele preferate oricand doriti, nu e nevoie sa aseptati sa ajungeti la salon.