Aparat de masaj cu functie de incalzire -22%
Aparat de masaj pentru spate, gat si umeri cu functie de incalzi

Aparat de masaj cu functie de incalzire

149 Lei 190 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
Precomanda


Aparat de masaj pentru spate, gat si umeri cu functie de incalzire. Relief Wrap este extra-lung, astfel incat sa acopere intregul dvs. spate. Caracteristica de auto-oprire de 120 de minute 

aparat electrica incalzire masaj
plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Descriere

Combina ameliorarea linistitoare a caldurii si a masajului intr-o invelitoare confortabila. Relief Wrap este extra-lung, astfel incat sa acopere intregul dvs. spate. 

Designul unic conceput pentru a viza perfect zonele gatului, spatelui si umarului. Este fabricata in asa fel in cat sa  ajunga la acele zone greu accesibile! 

Va puteti relaxa si bucura de spa si relaxare chiar in confortul propriei case! Cele 2 setari de caldura si 4 niveluri de masaj va permit sa personalizati terapia pe baza nivelului de intensitate de care aveti nevoie pentru a incepe sa va simtiti mai bine! 

Pur si simplu activati la setarea dorita aveti un relaxant masaj si in acelasi timp si caldura terapeutica direct in zona de stres .

Perfect pentru casa sau birou. Caracteristica de auto-oprire de 120 de minute va permite sa va asigurati ca va puteti lasa pe loc in timp ce va odihniti si va relaxati. 


Terapia prin caldura creste fluxul sanguin spre zonele inflamate ale corpului, determinand relaxarea muschilor si vindecarea sa se intample mai repede. Ajuta la slabirea muschilor, la articulatiile dureroase, reduce umflarea, stimuleaza fluxul sanguin si elimina rigiditatea si tensiunea.


Putere: 110V / 220V 70W

Lungimea codului de alimentare: 2,5 metri


CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Spate

Tip dispozitiv wellness Aparat

Tip Electric

Tip utilizare Uz casnic

Destinat pentru Masaj

Tip actionare Vibratii

Beneficii Ameliorarea durerilor

Culoare Albastru


CARACTERISTICI TEHNICE

Trepte de viteza 4

Numar programe 4

Amplitudine vibratii 2 cm


DIMENSIUNI

Lungime 100 cm

Greutate 2 Kg