Aparat de masaj pentru picioare cu infrarosu, tehnica shiatsu -39%
aparat masaj picioare

Aparat de masaj pentru picioare cu infrarosu, tehnica shiatsu

359 Lei 590 Lei
Valabilitate: Nu este disponibil
Precomanda


Aparat pentru masajul si terapia picioarelor, prin stimulare reflexogena cu bile rotative, tehnica shiatsu de presopunctura, si terapie cu infrarosu pentru picioare obosite, umflate, circulatie perifierica defectuaosa, varice si staze venoase.

Un aparat profesional, deosebit de eficient, cu tehnici de relaxare complete, inspirate din medicina traditionala chineza.

aparat infrarosu masaj
plata ramburs

in momentul livrarii

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Aparat masaj pentru picioare cu infrarosu LS - 8586 -  ofera picioarelor obosite o reflexoterapie profesionala sub presiunea cu perna de aer.

Potrivit medicinei traditionale asiatice, talpile picioarelor sunt o harta a intregului organism. Prin urmare, masajul la picioare serveste nu numai pentru relaxare, dar amelioreaza rigiditatea, imbunatateste circulatia sangelui si stimuleaza activitatea organelor.

Bilele rotative de presiune maseaza talpile rigide si dezvolta o usoara presiune pe picior, calcai si degetele de la picioare. Functia de incalzire nu numai ca mareste gradul de relaxare, dar, de asemenea, imbunatateste circulatia sangelui.

Nu are importanta daca va rasfatati cu un masaj dupa o zi obositoare sau in timpul zilei - prin afisajul digital programabil alegeti timpul exact de placere, putand sa reglati si intensitatea masajului.

Husa interna se poate desface cu ajutorul fermoarului atasat si igienizat in masina de spalat.

Aparatul de masaj  cu ajutorul tehnicii traditionale shiatsu asigura cea mai buna relaxare pentru picioarele rigide si obosite.

Ofera un masaj de jur imprejurul labei piciorului, de asemenea face si presopunctura pentru a elibera meridianele si zonele de reactie ale piciorului. Suprafata centrala: cinci butoane independente – controleaza setarile si functiile aparatului.

Perna centrala pentru masaj: Frecare – presopunctura asupra arcului piciorului. Perna frontala pentru masaj: Framantare prin rulare – presopunctura asupra talpii piciorului.

Perna posterioara pentru masaj: Framantare prin apasare – presopunctura asupra calcaiului.

Perna interioara cu aer – presiune asupra partii superioare a labei piciorului. Setarile initiale: - Apasati butonul POWER o singura data, aparatul tebuie sa indice: functia de incalzire este ON cu lumina rosie;

Intensitatea este la minim cu lumina albastra, aparatul se afla in MODE 1 cu lumina albastra; - Apasati butonul POWER o singura data, apoi apasati butonul HEATING o singura data pentru a opri functia de incalzire (lumina rosie trebuie sa fie stinsa). - Cand produsul este in functiune, apasati butonul INTENSITY pentru a face schimbul intre cele doua tipuri de intensitate. Lumina albastra indica o intensitate scazuta iar lumina rosie indica o intensitate ridicata. - Cand produsul este in functiune, apasati butonul MODE pentru a schimba intre cele doua tipuri de masaj. Lumina albastra indica modul 1 iar lumina rosie indica modul 2. Interiorul textil este detasabil si lavabil.

Contraindicatii: Nu este indicat sa utilizati acest aparat in urmatoarele cazuri: - Sarcina - in special incepand cu a treia luna. Stimularea punctelor corespunzatoare organelor reproducatoare poate induce contractiile premature. - Boli de inima, boli osoase. - Daca suferiti de leziuni la nivelul picioarelor. A se feri de socuri de orice fel (lovituri, cazaturi)!