Aparat alungat cartite cu incarcare solara - Dispozitiv ultrasonic

Aparat alungat cartite cu incarcare solara - Dispozitiv ultrasonic

PRP: 94 Lei
59 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1718
+Alarma sonica pentru alungarea cartitelor si rozatoarelor de camp, alimentat cu baterii solare.

Pentru functionare continua si pe timp de noapte, aparatul pentru indepartarea catitelor include o baterie reincarcabila care se incarca in timpul zilei. Tub din aluminiu cu rezistenta inalta si excelente  proprietati de propagare a sunetului.

Sistem eficient de generare a sunetelor deranjante.

Dispozitivul impotriva cartitelor este simplu de utilizat, nu necesita intretinere, doar ingropati aparatul Anti-Cartita in centrul suprafetei afectate.

Cum functioneaza: 


Aparatul vibreaza, asemeni unui telefon mobil ce va atentioneaza in momentul in care primiti un apel. Aceste vibratii se propaga prin pamant, fiind resimtite de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 metri patrati. 


Vibratiile sunt emise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potantial pericol si vor parasi zona acoperita de aparat. Pe langa vibratii, aparatul mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului. 


Modelul acesta se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina Soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in exploatare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe timpul noptii. 


pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Instalare: 


Aparatul are forma unei ciuperci, si este compus din doua parti. Partea inferioara are forma de tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa luminii Soarelui. 


Conectati cele doua parti, superioara si inferioara (vezi foto), introduceti apoi aparatul in pamant circa 3/4, astfel incat apa sa nu intre in interiorul aparatului. 


Atentie: Suprafata acoperita poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibratiile la fel de bine ca unul bine compactat si uscat. Deasemenea, radacinile copacilor, fundatiile, pietrele din sol, pot afecta propagarea undelor. Aveti in vedere aceste observatii in momentul in care instalati aparatele. 


Aplicabilitate: 


Poate fi utilizat in gradini, terenuri agricole si alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare. 


Avantaje: 


Nu produce fum, nu foloseste substante toxice, nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma, precum caini, pisici, pasari, porci, gaini, etc. Deasemenea, nu omoara daunatorii, ci doar ii alunga, eliminand astfel descompunerea acestora in gradinile dvs. 


Vibratiile emise nu sunt percepute de om, astfel ca aparatul se poate folosi si pe timpul noptii, fara riscul de a deranja vecinii. 


Specificatii dispozitiv alungat cartite:


suprafata acoperita: aprox. 625 mp 

alimentare: solara prin panou fotovoltaic 

material: plastic + metal 

dimensiuni: 33.5 x 15.5 cm (inaltime x diametru)

Eficient impotriva:


cartitelor

sobolanilor de camp

altor animale subterane


Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.