Amplificator wifi, dubleaza semnalul wireless pentru internet in zone fara semnal
Amplificator wifi, dubleaza semnalul wireless pentru internet in
Amplificator wifi, dubleaza semnalul wireless pentru internet in
Amplificator wifi, dubleaza semnalul wireless pentru internet in

Amplificator wifi, dubleaza semnalul wireless pentru internet in zone fara semnal

PRP: 199 Lei
75 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 1426
+Acest dispozitiv de amplificare a semnalului wifi primit, iti permite sa folosesti internetul in zone in care in mod normal este foarte slab sau inexistent, cum ar fi depozitele, hale, case cu mai multe etaje. Este foarte simplu de montat si instalat, nu iti trebuie cunostinte tehnice sau dotari speciale. Asa poti dubla semnalul wifi pentru laptop, ca sa poti lucra pe internet oriunde ai nevoie. Amplificatorul wi-fi face posibila captarea semnalului wireless pentru a avea internet chiar si in zone cu semnal slab, ideal pentru spatii largi

pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Amplificatorul de semnal wireless, functioneaza simplu si rapid, este foarte usor de instalat si de montat, are dimensiuni practice, astfel ca il poti purta in geanta, ca sa il ai la indemana oricand vei avea nevoie. Instalarea sa face in cateva minute, asa ca vei putea lucra pe laptop chiar si in zonele in care semnalul de internet este foarte greu sau imposibil de captat fara acest dispozitiv.

Este ideal sa fie folosit in zone foarte mari, cum sunt fabricile, depozitele, hale, sau chai case cu mai multe etaje. In aceste locuri desi exista internet instalat, semnalul se pierde daca spatiul este foarte mare. Cu acest dispozitiv, nu veti avea bataie de cap si veti avea semnal foarte bun in orice colt doriti.

Dispozitivul respecta standardele europene de transmisie wireless, avand o viteza de pana la 300 Mb/s

Aparatul are dimensiuni si greutate mica (11 x 6 x 7 cm), poate fi tinut in geanta, alaturi de laptop, si atunci cand e nevoie se monteaza imediat.

Functioneaza pe baza unei tehnologii inovatoare, cu functia de selectie de canal, pentru a evita automat conflictele de canal, fiind dotata cu 2 antene ceramice de 2 dbi, cu CIP.

Amplificatorul ofera o rata de transmisie de 300 Mb/s, pe frecventa 2.4 - 2.4835 GHz si o putere wireless de 14-17 dBm

Caracteristici tehnice:

-Suporta retele WLAN 2.4 GHz, masuri de siguranta: WPA2, WPA and WEP (128/64)

-Alimentare: 100V-240V AC

Lungime cablu: 1 m

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.