Alcooltest digital cu 4 capete de rezerva -65%
Alcooltest digital cu 4 capete de rezerva

Alcooltest digital cu 4 capete de rezerva

39 Lei 110 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Aparat testare alcoolemia, afisaj digital, profesional,cu 4 capete de rezerva, marja minima de eroare, 100% sigur

alcooltest digital
pentru retur email la:

contact@u7.ro

transport national 19 lei

transport Bucuresti 13 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Aparatul etilotest afiseaza alcoolemia ( nivelul de alcool in aerul expirat) , cu un rezultat 100% sigur, marja minima de eroare, este suficienta o singura suflare si rezultatul este afisat imediat pe ecranul digital.

Sunt incluse 4 capete de rezerva, functioneaza cu baterii si este foarte simplu de utilizat si foarte precis.

Aparatul etilotest te ajuta sa afli alcoolemia, chiar si atunci cand ai baut doar o bere sau un pahar micut de alcool, ca sa stii sigur daca poti conduce masina sau nu.

Caracteristici alcooltest:

Portabil - Este prevazut cu breloc, asa ca il poti atasa la cheile auto, pentru ca nu se stie cand vei avea nevoie de el. Are dimensiuni destul de mici ca sa nu te incurce ( 118x70x28mm)

Siguranta maxima - aparatul afiseaza rezultatul doar daca este peste limita admisa, adica mai mare de 0.02%. Daca continutul de alcool este sub acest nivel, atunci aparatul nu afiseaza nimic, ceea ce inseamna ca puteti conduce autovehiculul.

Usor de interpretat - dupa ce suflati timp de 10 secunde aparatul emite un semnal sonor, ca sa stiti ca ati expirat suficient aer sa poata fi citit

Rezultat sigur - daca concentratia de alcool este mai mare de 0.02%, pe ecranul digital apre mesajul CAUTION, ceea ce inseamna “atentie”, deci nu este indicat sa va urcati la volan.

4 capete de rezerva incluse - daca doriti sa folositi aparatul in conditii de igiena

Senzorul care inregistreaza alcoolemia este incorporat in aparat, astfel ca nu poate fi influentat de alte substante, acesta reactionand doar la alcool.

Functioneaza cu 2 baterii de tip AAA, care nu sunt incluse in pachet.

Instructiuni de folosire alcooltester:

porniti aparatul apasand butonul ON/OFF

asteptati 10 secunde, timp in care etilotestul se pregateste pentru citire

expirati aerul in dreptul in capatul prelunfit al aparatului

suflati fara sa intrerupeti si fara sa ridicati buzele de pe aparat timp de 10 secunde, pana auziti semnalul sonor sub forma de “beep”, care va anunta ca citirea este finalizata

rezultatul alcoolemiei apare imediat pe ecranul digital

daca concentratia de acool este mai mica de 0.02%, pe ecran nu apare nimic, ceea ce inseamna ca puteti conduce masina in siguranta

daca pe ecran apare mesajul “CAUTION”, ceea ce inseamna ca alcoolemia este mai mare de 0.03%, nu este recomandat sa sofati

etilotestul afiseaza orice rezultat mai mare de 0..02%, pana la 0.19%

Rezultatele afisate de alcooltestul digital sunt foarte precise, in special datorita faptului ca senzorul care percepe concentratia de alcool este incorporat in aparat, eliminand astfel posibilele erori, cauzate de diverse alimente sau substante ingerate.

Aparatul afiseaza rezultate referitoare doar la concentratia de alcool din aerul expirat.