Aeroterma portabila, putere 350 W
Aeroterma portabila Handy Heater, putere 350 W
Aeroterma portabila Handy Heater, putere 350 W
Aeroterma portabila Handy Heater, putere 350 W
Aeroterma portabila Handy Heater, putere 350 W

Aeroterma portabila, putere 350 W

PRP: 140 Lei
65 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 68
+Aeroterma portabila care te ajuta sa incalzesti imediat camera, cu un consum foarte mic de energie. Se conecteaza la priza.

Are ventilator incorporat care imprastie caldura uniform.

aeroterma portabila
pentru retur email la:

reclamatii@shopbox.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Se poate folosi si instala in orice punct din locuinta dumneavoastra, nu are nevoie de cablu si este deosebit de economic deoarece consuma foarte putin curent electric.
Cu ajutorul acestei mini aeroterme inovative puteti incalzi o suprafata de pana la 23 m2 cu un cost al energiei electrice redus.

Mini aeroterma este foarte usor de utilizat astfel in 2 pasi simpli este imediat gata de functionare, conectati mini aeroterma fara fir la o priza electrica de perete, apasati butonul pornire si imediat aparatul functioneaza.
Aceasta mini aeroterma poate fi utilizata in dormitor, camera copilului, bucatarie, sufragerie, sera, birou, casa de vacanta, in garaj sau in orice alt loc unde este nevoie de incalzire eficienta si rapida cu un consum redus de energie.

DIMENSIUNI: INALTIME 16 CM, LUNGIME 8 CM SI LATIME 8 CM

Este ideala pentru serile racoroase de primavara sau toamna, atunci cand incalzirea conventionala nu functioneaza, sau daca doriti caldura doar intr-o singura camera.

Încalzitoarele traditionale consuma foarte multa energie electrica, spre deosebire de Mini aeroterma care consuma doar 350W, astfel veti avea un consum redus de energie electrica.

Consum: 0,37kw/h
Rezistente: 3 ( 2 simple si 1 dubla )

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.