Gadget-uri si electronice / Gadget-uri

Camera de supraveghere wireless, cu 2 antene,...

98 lei PRP: 198 Lei

Aceasta camera poate fi amplasata in caminul, biroul, casa de vacanta, magazinul dumneavoastra ca sa il puteti supraveghea in orice moment. Pur si simplu furnizati acces WIFI la sistem si nu trebuie sa va faceti griji ca nu vedeti ce se intampla cand sunteti in vacanta sau la locul de munca. Cu ajutorul telefonului mobil puteti supraveghea valorile. 

Poate fi amplasata chiar si in camera copiilor.

Opereaza cu smartphone-uri cu sisteme de operare Android si iOS. Are un senzor integrat de sunet si miscare. Puteti salva inregistrarile pe o cartela de memorie.


Conectare WIFI

Rotire camera direct din telefonul mobil (Android, iOS)

Detectie la miscare si sunet

1080P rezolutie video

Supraveghere de la distanta


Cablu de incarcare 3in1 magnetic cu mufa ligh...

39 lei PRP: 87 Lei

Cablul 3 in 1 dispune de un magnet puternic ce va asigura conectarea telefonului cu unul dintre capetele compatibile: lightning, micro-USB, type-C.Utilizarea este intuitiva, mufele atasandu-se printr-un magnet, acestea putand fi atasate de cablul de incarcare din orice unghi.
Ceea ce diferentiaza acest cablu de incarcare de alte modele disponibile pe piata este iluminarea LED care va face experienta de incarcare una distractiva.
Fluxul de lumina porneste de la incarcator spre device-ul conectat, creand un efect deosebit ce va incanta si cel mai pretentios utilizator.
Cele trei mufe corespund celor mai populare porturi de telefoane cu iOS si Android, asa ca vei putea sa le folosesti pentru multe gadget-uri.
Este un cablu magnetic de incarcare ce te va introduce intr-o atmosfera festiva si iti va ridica moralul de fiecare data prin iluminarea jucausa si colorata.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.